Home. De Laatste Eer - Bakkeveen. De Laatste Eer - Siegerswoude-Frieschepalen. Eert De Doden - Wijnjewoude. Eert de Doden

Uitnodiging lichtjesavond zaterdagavond 31 oktober 2020

Lichtjesavond op begraafplaats Weinterp, anders dan anders

De traditionele lichtjesavond in Wijnjewoude krijgt dit jaar vanwege corona een andere vorm.

Op zaterdag 31 oktober is de begraafplaats aan de Weinterp weer sfeervol verlicht. U bent

van harte uitgenodigd om daar in gepaste rust uw overleden geliefde te gedenken en een

lichtje op het graf te plaatsen.

Ter nagedachtenis van hen die elders begraven of verstrooid zijn, kunt u een gedenklichtje

plaatsen op het grote witte hart dat daarvoor op de begraafplaats staat. De grafkaarsen

worden op meerdere plekken op het kerkhof verstrekt. Net als de kleine gedenkkaartjes die u kunt beschrijven en aan de kaars bevestigen. Breng daarvoor a.u.b. uw eigen pen mee.

Deze keer duurt de lichtjesavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. U kunt zelf kiezen wanneer u wilt komen herdenken en wanneer u weer vertrekt. Er is nu geen gezamenlijke start met woorden en muziek door dorpsgenoten. Wel klinkt er steeds passende en troostvolle muziek over de begraafplaats.

Uitvaartvereniging Eert De Doden hoopt dat u, ondanks deze aanpassingen, toch een betekenisvolle lichtjesavond kunt beleven.

Vriendelijk verzoek om waar mogelijk op de fiets naar de begraafplaats te komen. Een zaklamp is handig om het graf van uw dierbare te vinden. Let op, ook buiten houden we anderhalve meter afstand tot elkaar.

De lichtjesavond wordt georganiseerd door uitvaartvereniging Eert de Doden in  samenwerking met Stichting Begraafplaatsen en de Hervormde gemeente.

Heeft u vervoer nodig? Bel met Griet van der Wier 0516-481880

Lichtjesavond Wijnjewoude