Uitnodiging lichtjesavond zaterdagavond 26 oktober 2019 om 19.00 uur

Uitvaartvereniging Eert De Doden nodigt u van harte uit voor de inmiddels traditionele

lichtjesavond op zaterdag 26 oktober om 19.00 uur. Dit jaar is het weer op de sfeervol

verlichte begraafplaats bij het oude kerkje van Duerswâld.

Deze bijeenkomst is bedoeld om in verbondenheid uw geliefde overledenen te gedenken en

een lichtje te plaatsen op hun graf. Ter nagedachtenis van hen die elders begraven of

verstrooid zijn, kunt u een gedenklichtje plaatsen op het grote hart dat daarvoor op de

begraafplaats staat. De grafkaarsen worden ter plaatse verstrekt.

De herdenking wordt ingeleid met troostvolle woorden en gitaarmuziek van dorpsgenoten.

Na het plaatsen van de gedenklichtjes kunt u zich warmen aan heerlijke chocolademelk,

koffie of thee, aangeboden door Meinsma Fietsen.

Wilt u naderhand wat bijkomen in het oude kerkje? Van harte welkom. U vindt er rustige orgelmuziek en een luisterend bij mensen van het dorpssteunpunt en predikanten.

We verzoeken u waar mogelijk op de fiets naar de begraafplaats te komen. Een zaklamp is handig om het graf van uw dierbare te vinden.

De lichtjesavond wordt georganiseerd door uitvaartvereniging Eert de Doden in samenwerking met Stichting Begraafplaatsen en de Hervormde gemeente. Heeft u vervoer nodig? Bel met Griet van der Wier 0516-481880.

Lichtjesavond Wijnjewoude

Zaterdag 26 oktober 19.00 uur